2013.08.22. 18:05

Klasszikus

Tavaly ilyenkor még vártam, mint friss gólya az önálló életet, egyedül, idén kicsit felemás érzésekkel fogok költözni, az eleje nagyon fura lesz, megint egyedül lenni, és az, hogy mindenki hiányzik. Azonban várom is, hiszen én osztom be az időm, a feladataim, kicsit lazább lesz minden, ami nem feltétlenül jó, de jelen pillanatban erre vágyom.

Jó lesz újra találkozni az ország másik felében élő barátokkal is, akikkel a nyáron nem nagyon sikerült beszélni. Jó lesz újra úgy bemenni, hogy "Nem megyünk el ikeázni inkább?" (megj: előadás helyett)

Rossz lesz, őszi szünetben izzadni, majd a ZH héten teljesíteni, rossz lesz a téli vizsgaidőszakban vért izzadva teljesíteni, két nap (karácsony) kivételével, azonban várom a 2. évet. Teljesítenék is, jobban mint eddig, és a suli jó oldalát is várom, azt, amikor nem kell feltétlen mindenhová bejárni, nem kell tele táskát cipelni minden áldott nap és nem kell hazaérvén egyből azon agyalni, milyen dolgozat lesz másnap.

Összességében eddig tetszik az egyetemi lét. Ti hogy vagytok ezzel? Hogyan éltétek meg életetek eme 5 évét?

A bejegyzés trackback címe:

https://gergodomotor.blog.hu/api/trackback/id/tr655471551

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása